Astăzi 8. iulie 2020., miercuri

Contact

Firma: S.C. OKROTI IMPEX S.R.L.
Cod fiscal: RO8873949
Reg. Com.: J19/486/1996
Adresa: 537090 Ditrau
Str. Nicolae Bălcescu nr. 233.
Judeţul Hargita, România
Mobil: 004-0742-931.699
004-0744-701.932
E-mail:
Web: www.okroti.ro
Rönkház Rönkház Rönkház Rönkház Rönkház Rönkház Faház Rönkház Rönkház Rönkház

Case din lemn ieftine cu structură ușoară

Vă punem la dispoziție 6 modele de casă de lemn, prețul lor fiind dat în trei variante: la roșu, semifinisat și finisat. Dacă aveți un plan propriu pentru casă, ni-l trimiteți prin e-mail și noi răspundem la întrebări. Pentru întrebări sau ofertă de preț contactați-ne.

Case din lemn ieftine cu structură ușoară Case din lemn ieftine cu structură ușoară Case din lemn ieftine cu structură ușoară Case din lemn ieftine cu structură ușoară Case din lemn ieftine cu structură ușoară Case din lemn ieftine cu structură ușoară

Firma noastră îşi desfăşoară activitatea începând din 1996 şi se află la dispoziţia clienţilor fabricând case din lemn de calitate superioară. Munca noastră este în acelaşi timp şi referinţa noastră. Angajaţii noştri lucrează zi de zi pentru ca clienţii noştri să locuiască, să-şi petreacă concediul de vară, să parcheze în mod satisfăcător în construcţiile executate de noi.
exploatarea lemnului exploatarea lemnului exploatarea lemnului

Construirea caselor din lemn începe deja cu alegerea materiei prime, şi anume a lemnului, iar după exploatare, construim casele conform cerinţelor clienţilor.

Construirea caselor de locuit, a caselor de vacanţă, a garajelor, a caselor din grinzi (case din buşteni) fac toate parte din profilul firmei noastre. Predăm construcţiile fără lucrări mecanice interioare, dar la cerere chiar şi la cheie.

case din din busteni
case din din busteni

În cazul caselor din grinzi, din buşteni, utilizăm material lemnos prelucrat manual sau strunjit, în mod natural şi în acest caz efectuăm selectarea, exploatarea lemnului.

Principiile noastre de bază:

  • selectarea calitativă strictă a materiilor prime încorporate,
  • disciplină tehnologică,
  • executare exactă, cu ajutorul angajaţilor înalt calificaţi.

Recompensăm încrederea clienţilor cu muncă corectă şi conştiincioasă!

Dacă Dumneavoastră aveţi un vis, noi îl transformăm în realitate!